Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-06@23:57:32 GMT

مشکلات شبکه دانش آموزی برای محصلان

تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۱۲۸۷۷

مشکلات شبکه دانش آموزی برای محصلان

ایران اکونومیست-یک پژوهشگر با اشاره به چالش‌های پیش روی شبکه شاد درباره تاثیر آن در جامعه مخاطب توضیح داد.

علی خالقی نژاد پژوهشگر آموزش و پرورش  در خصوص مشکلات سامانه شاد اظهار کرد: این سامانه یک پیام رسان است و به معنای واقعی سیستم مدیریت یادگیری نیست، در صورتی که سایر کشور‌های دنیا پلتفرم‌های استانداردی برای آموزش‌های مجازی خود دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه در کشور‌های توسعه یافته قبل از همه گیری ویروس کرونا و مجازی شدن آموزش‌ها، آموزش‌هایی را به شیوه مجازی داشتند، گفت: در ایران آموزش‌ها به شیوه مجازی تجربه جدیدی بود همچنین ویروس کرونا باعث شد بخش زیادی از مدارس تعطیل شوند و آموزش به صورت مجازی با پیام رسان خاصی به نام اپلیکیشن شاد در کشور ما برگزار شود.

خالقی نژاد در خصوص مشکلات ابتدایی سامانه شاد گفت: از جمله مشکلات اپلیکیشن شاد در شروع آموزش، آشنا نبودن کافی معلمان برای کار با این اپلیکیشن و آموزش های مجازی، ارزشیابی‌های نادرست دانش آموزان، دسترسی نداشتن دانش آموزان و خانواده‌ها به وسایل الکترونیکی لازم برای بهره گیری از آموزش‌های مجازی همچنین سامانه شاد قابلیت جوابدهی روی همه وسایل الکترونیکی نداشت.

او ادامه داد: دانش آموزان و معلمان با مشکلات و نقص‌های سامانه شاد مانند، مشکل در قسمت امتحان و سنجش دانش آموزان، امکان پذیر نبودن تماس‌های تصویری برای دانش آموزان و معلمان، درگیر بودند.

این پژوهشگر با اشاره به مطالعات انجام شده در خصوص میزان اثر بخشی سامانه شاد گفت: با مشارکت ۵۰ هزار معلم در سراسر کشور و پایه‌های مختلف، مشخص شد در بخش مدیرت محتوا ۵۹ درصد از کاربران، مدیریت کاربران ۶۵ درصد، بخش ارتباطات و تعامل ۶۲ درصد، بخش ارزشیابی ۶۱ درصد و همچنین بخش خدمات ارائه شده به کاربران ۶۱ درصد سامانه شاد را اثر بخش دانستند و در نهایت رضایت کلی کاربران از سامانه شاد ۶۲ درصد بود.

او افزود: شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد ۳ میلیون از دانش آموزان دسترسی کافی به آموزش مجازی نداشتند، طبق آمار منتشر شده توسط مرکز آمار کشور ۲/۹ درصد از دانش آموزان دچار بازماندگی از تحصیل شدند، متاسفانه این موضوع زنگ خطر سهمگینی برای آموزش و پرورش کشور است.

خالقی نژاد تصریح کرد: تعدادی از دانش آموزان در سامانه شاد ثبت نام کردند، اما این موضوع به معنای استفاده قطعی این دانش آموزان از سامانه شاد نیست.

این پژوهشگر افزود: برای پیشرفت این سامانه و تبدیل شدن آن به یک پلتفرم یادگیری علمی، نیازمند طراحی آموزشی جدی است، به طور کلی سامانه شاد برای ارتقا در کیفیت آموزشی نیازمند یک بازنگری است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دانش آموزان سامانه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۲۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶۵ دانش آموزخبرنگار در اردبیل دوره های آموزشی را سپری می کنند

به گزارش خبرنگار مهر، علی نعیمی صبح دوشنبه در اولین دوره آموزشی تکمیلی برای دانش‌آموزخبرنگاران اردبیلی اظهار کرد: اولین دوره آموزشی متمرکز و تکمیلی دانش‌آموزخبرنگاران پانا امروز برگزار می شود.

وی خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این دوره توسعه و گسترش سواد رسانه‌ای در بین دانش‌آموزان علاقه‌مند به حرفه خبرنگاری و در راستای اهداف سازمان دانش‌آموزی در راستای نقش‌آفرینی اثربخش در قالب بسته تحولی «هر دانش‌آموز، یک نقش اجتماعی» و «هر مدرسه یک خبرنگار» است.

مدیر سازمان دانش آموزی آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: این دوره آموزشی با حضور ۱۶۵ دانش‌آموز علاقمند به حرفه خبرنگاری که از بین ۸۵۰ نفر از دانش‌آموزانی که در دوره مقدماتی، حد نصاب نمره را کسب کرده بودند در محل کانون فرهنگی - تربیتی شهید رجایی اردبیل برگزار شد.

نعیمی تصریح کرد: در این دوره آموزشی، موضوعات خبرنویسی، گزارش‌ خبری، عکاسی، فیلمبرداری خبری و تدوین توسط مدرسان استانی تدریس شد.

وی ادامه داد: به تمام شرکت‌کنندگان در دوره‌های آموزشی در صورت موفقیت در آزمون عملی، گواهینامه پایان دوره و کارت افتخاری خبرنگاری اعطا خواهد شد.

نعیمی بیان کرد: دانش‌آموزان آموزش‌دیده پس از پایان دوره به عنوان خبرنگار دانش‌آموز در محل تحصیل و سکونت خویش نسبت به تهیه گزارش و خبر اقدام خواهند کرد.

مدیرسازمان دانش‌آموزی استان اردبیل افزود: بر اساس داده‌های آماری در سامانه نورینو تاکنون ۸۷۰۰ نفر از دانش‌آموزان این استان برای عضویت در خبرگزاری پانا ثبت‌نام کرده‌اند.

در این برنامه با نواختن زنگ رسانه نمونه گزارش‌های ویدئویی تهیه شده توسط خبرنگاردانش آموزان پخش و از دانش‌آموزخبرنگاران فعال پانا تجلیل شد.

کد خبر 6097931

دیگر خبرها

  • دورهمی دانش آموزان و دبیران ۲۹ سال پیش در میبد
  • برپایی نمایشگاه مشاغل دانش‌آموزی زارچ 
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • ۱۶۵ دانش آموزخبرنگار در اردبیل دوره های آموزشی را سپری می کنند
  • طرح ملی سواد آبی در یزد ۳ ساله شد
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • رقابت دانش‌آموزی «کیدکد» با حمایت روبیکا برگزار شد
  • جشنواره دانش‌آموزی فرهیختگان جوان ۱۹ اردیبهشت آغاز به کار می‌کند/ ایجاد شبکه پژوهشی قوی و منسجم در بخش دانش‌آموزی
  • هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی