Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه ارتباطات و فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، امروز اول تیرماه است و موعد طرح وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای هزینه دار شدن شبکه شاد و توزیع سیم کارت های دانش آموزی به همراه اینترنت رایگان فرا رسیده است. اما آخرین پیگیری ها نشان می دهد همچنان خبری از سرانجام و وضعیت این طرح نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اپلیکیشن شاد از زمان شیوع ویروس کرونا در جهان و ایران، کلاس درس و مدرسه دانش آموزان شده است و تاکنون استفاده از این اپلیکیشن رایگان بود؛ اما اکنون بر سر رایگان بودن یا نبودن آن اختلاف نظر پیش آمده است. زیرا وزارت ارتباطات اعلام کرده که شاد از اول تیرماه دیگر رایگان نیست؛ اما وزارت آموزش و پرورش می گوید تصمیم گیری در این باره در اختیار رئیس جمهور است و فعلا قضیه منتفی شده است.

ماجرای پولی شدن شاد از اول تیرماه و ارائه سیم کارت دانش آموزی چیست؟

آن طور که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرده، قرار بود اپلیکیشن شاد از اول تابستان ۱۴۰۰ پولی شود و هزینه آن مثل دیگر پیام رسان های داخلی محاسبه خواهد شد.

در آخرین اظهار نظر رسمی در این باره، سید جمال هادیان رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی این وزارتخانه حدود ۱۵ روز پیش، بر تغییر هزینه استفاده از اپلیکیشن شاد از اول ماه آینده تاکید کرد و گفت: شاد از اول تیرماه به شکل فعلی رایگان نخواهد بود. آموزش رایگان از طریق واگذاری سیم کارت مخصوص و فعال سازی بسته های ویژه آموزش مجازی پیگیری خواهد شد. بنابراین نه تنها شاد بلکه سایر پلتفرم های آموزشی بر بستر شبکه ملی اطلاعات با فعال سازی این بسته ها رایگان خواهد بود.

همچنین حسین فلاح جوشقانی، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات هم در نیمه خرداد، رایگان نبودن سامانه دانش‌آموزی شاد از ابتدای تیر سال جاری را اعلام کرد و درباره تعرفه استفاده از سامانه شاد گفت: از اول تیرماه تعرفه استفاده از این سامانه همانند تعرفه پیام رسان های داخلی، به صورت یک سوم تعرفه اینترنت بین‌الملل محاسبه می‌شود.

این اعلام وزارت ارتباطات در حالی است که وزارت آموزش و پرورش تاکید می کند که استفاده از «شاد» تا پایان سال ۱۴۰۰ همچنان رایگان خواهد بود.

نیلوفر شرفی مشاور وزیر و مسؤول شبکه آموزشی دانش‌آموز، گفته: «دسترسی به شبکه شاد، در سال گذشته براساس دستور رئیس جمهور رایگان بود و در حال حاضر هم براساس مصوبه مجلس شورای اسلامی، تا پایان سال ۱۴۰۰ این دسترسی، رایگان اعلام شده است، بنابراین در صورتی که خدمت خاصی به صورت غیر رایگان به دانش‌ آموزان عرضه شود، این موضوع را شفاف سازی و اطلاع رسانی خواهیم کرد.»


قرار است با توزیع سیم‌کارت دانش‌ آموزی به همراه اینترنت رایگان، افراد زیر ۱۸ سال در کشور هم سیم کارت داشته باشند

اول تیرماه فرا رسید؛ وعده سیم کارت دانش آموزی چه شد؟

آن طور که حسین فلاح جوشقانی، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، توضیح داده بود: طرح سیم‌کارت‌های دانش‌آموزی با قابلیت‌های مختلف و بسته‌های مورد نظر در معاونت فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات در حال تدوین است  و طرح جدید جایگزین طرح قبلی می‌شود که با تکمیل فرایندهای مورد نیاز در این سیم‌کارت‌ ها، اطلاع‌ رسانی خواهد شد.

با نزدیک شدن به سر رسید وعده وزارت ارتباطات، وضعیت سیم کارت های دانش آموزی را از این وزارتخانه پیگیری کردیم. طبق نشانی که فلاح جوشقانی داده بود، پیگیری خبرنگار فارس از معاونت فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات انجام شد. اما پاسخی دریافت نکردیم.

خبرنگار فارس در آخرین روز از خرداد ماه و پیش از انتشار این گزارش، بار دیگر وضعیت سیم کارت دانش آموزی را از معاونت مربوط در وزارت ارتباطات پیگیری کرد و فعلا پاسخی برای ارائه به مخاطبان خود دریافت نکرده است. 

اما حدود یک هفته پیش، سید جواد حسینی، معاون وزیر آموزش و پرورش گفته: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تعهد کرده است که برای جلوگیری از آسیب‌های فضای مجازی از اول مهر ماه ۱۰ میلیون سیم کارت ویژه دانش‌آموزی توزیع کند.

به این ترتیب اگرچه وزارت ارتباطات چند بار هزینه دار شدن برنامه شاد از اول تیرماه و جایگزین شدن اینترنت رایگان آن با ارائه سیم کارت دانش آموزی را اطلاع رسانی و خبری کرده است؛ اما با سررسید وعده، اطلاعی درباره سرانجام طرح یا تغییرات احتمالی در برنامه خود نداده است. به این ترتیب اکنون هم وضعیت هزینه شاد و هم برنامه وزارت ارتباطات برای سیم کارت دانش آموزی نامشخص است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت ارتباطات اینترنت سیم کارت فناوری اطلاعات سیم کارت دانش آموزی ارتباطات و فناوری اطلاعات سیم کارت دانش آموزی وزارت ارتباطات اینترنت رایگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۲۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند

ایسنا/زنجان معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: دانش‌آموزان متاهل طبق آیین‌نامه اجرایی مدارس و تایید مدیر مدرسه با رعایت شئونات می‌توانند در مدارس عادی تحصیل کنند.

حسین قاسمی در گفت‌وگو با  خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه تلاشمان این است هیچ دانش‌آموز روستایی از تحصیل باز نماند، اظهار کرد: در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل اتفاقات خوبی را شاهد هستیم.

وی با اشاره به شناسایی ۷۹۰ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در سطح استان زنجان، ادامه داد: ۵۰ درصد این دانش آموزان مشکلات جدی ذهنی یا جسمی دارند و بعضا آموزش‌پذیر نیستند.
 
قاسمی با اشاره به اینکه این ۷۹۰ نفر در حوزه ورود به ابتدایی هستند و چون آمار را به طور کلی حساب می‌کنند،۳۰ نفر از این تعداد فوت شدند، اضافه کرد: علاوه بر این، تعدادی از دانش‌آموزان هم در خارج از کشور هستند که سامانه همه این افراد را جزو افراد بازمانده از تحصیل به حساب می‌آورد.

وی با اشاره به فعالیت ۹ مدرسه تک دانش‌آموزی، بیان کرد: از این تعداد ذکر شده خانواده (حدود ۵۵ دانش آموز) نیز به علت جثه کوچک فرزندشان اجازه ورود آن‌ها به پایه ابتدایی را ندادند.  

معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان با بیان اینکه در حوزه متوسطه عمده دلیل ترک تحصیل ازدواج، ورود به حوزه اشتغال و عدم رضایت برخی والدین برای ادامه تحصیل فرزندانشان است، بیان کرد: سال گذشته حدود ۳.۸۵ درصد از مشمولان، بازمانده از تحصیل در دوره اول متوسطه داشتیم که در کشور این رقم بیش از ۵ درصد بود.

قاسمی با اشاره به اهمیت حق تحصیل برای افراد، خاطر نشان کرد: هیچ دانش‌آموزی را به دلیل عدم دسترسی آموزش از دست ندادیم و آموزش و پرورش حق قانونی افراد برای حضور در چرخه آموزش را فراهم کرده است.
 
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دورهمی دانش آموزان و دبیران ۲۹ سال پیش در میبد
  • برپایی نمایشگاه مشاغل دانش‌آموزی زارچ 
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • ۱۶۵ دانش آموزخبرنگار در اردبیل دوره های آموزشی را سپری می کنند
  • طرح ملی سواد آبی در یزد ۳ ساله شد
  • رقابت دانش‌آموزی «کیدکد» با حمایت روبیکا برگزار شد
  • دانش‌آموزی که داماد معلمش شد! | ویدئو
  • فیروزآباد قهرمان رقابت های فوتسال فرهنگیان فارس
  • هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند
  • مسابقات قرآن دانش‌آموزی استان مرکزی