Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@11:54:15 GMT

شرکت ۳.۵ میلیون دانش آموز در کلاس های اوقات فراغت

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۰۹۸۷۳

شرکت ۳.۵ میلیون دانش آموز در کلاس های اوقات فراغت

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا کاظمی در حاشیه بازدید از حوزه‌های امتحانات نهایی شهرستان لاهیجان، گفت: وزارت آموزش و پرورش در ارتباط با اوقات فراغت دانش آموزان و انجام فعالیت‌های تابستانی برنامه ریزی‌ها و پیگیری‌هایی را انجام داد.

وی با بیان اینکه فعالیت‌های تابستانی و تربیتی دانش آموزان در فضای مجازی ادامه پیدا می‌کند، افزود: در این راستا در صفحه اول شبکه شاد پنجره «تابستان من» ایجاد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاظمی ادامه داد: در این خصوص طراحی‌های نرم افزاری صورت گرفته و به زودی هر دانش آموزی در سراسر کشور می‌تواند از طریق شبکه شاد وارد صفحه شهر خود شده و پایگاه اوقات فراغت و رشته مورد علاقه خود را انتخاب کنند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه هدف این است که بتوانیم در تابستان ۲۵ هزار پایگاه اوقات فراغت دانش آموزی در سراسر کشور تشکیل دهیم، تصریح کرد: پیش بینی می‌شود سه میلیون و ۵۰۰ هزار دانش آموز در کلاس‌های اوقات فراغت شرکت کنند.

کد خبر 5219529

منبع: مهر

کلیدواژه: علیرضا کاظمی اوقات فراغت وزارت آموزش و پرورش انتخابات 1400 ویروس کرونا چالش شایستگی بوشهر جنبش ازما آمار کرونا فلسطین اردبیل سوم خرداد فتح خرمشهر گرگان کرمانشاه انتخابات شورای شهر و روستا زلزله واکسن کرونا اوقات فراغت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۰۹۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت ۵۹ هزار دانش‌آموز یزدی در طرح ملی نجات آب

مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد از حضور ۵۹ هزار و ۷۰۰ دانش‌آموز سراسر استان در طرح ملی نجات آب (داناب) خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد، جواد محجوبی با اشاره به اجرای طرح ملی نجات آب ویژه دانش آموزان پایه‌های هفتم، هشتم و نهم دوره متوسطه اظهار کرد: در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ بیش از ۵۹ هزار و ۷۰۰ دانش‌آموز، در ۳۳۹ مدرسه از ۱۴ منطقه استان یزد، در این طرح شرکت کردند.

وی افزود: هفتمین دوره طرح ملی دانش آموزی نجات آب (داناب) از دهم آبان ۱۴۰۲ در سطح مدارس دوره اول متوسطه سراسر استان آغاز به کار کرد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان یزد تصریح کرد: با ابتکار سازمان جهاد دانشگاهی (مشاور طرح در استان) در هفتمین سال اجرای این طرح برنامه‌های متنوعی از جمله برگزاری بازی‌های تیمی آنلاین با موضوع آب، تهیه و طراحی ویدئو کلیپ‌های آموزشی، برگزاری مسابقات الکترونیکی از محتوای ویدئو کلیپ‌ها، برگزاری مسابقات سه رشته‌ای و رویداد سما (سپاس مادرانه آب) در دستور کار قرار گرفت.

محجوبی با اشاره به اینکه تمام رویکرد ما در همه مسابقات، موضوعات و محتواهای آموزشی با موضوع آب است، گفت: در مسابقات سه رشته عکاسی، نقاشی و تئاتر کاغذی، مجموع ۱۵۵۰ اثر از دانش آموزان ۳۳۹ مدرسه به دبیرخانه هفتمین دوره طرح نجات آب استان یزد ارسال شد که از این تعداد، ۱۳۲۰ اثر به مراحل پایانی راه یافتند.

وی افزود: برگزاری بازی‌های تیمی آنلاین از طرح ابتکاری استان یزد در این طرح ملی بوده است.

کد خبر 750727

دیگر خبرها

  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • تعریف ظرفیت‌های مشاوره‌ای برای افرادی که در سن ازدواج هستند
  • بزرگ‌ترین عملیات تبیین با ۵۰ هزار گروه جهادی
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند
  • مشارکت ۵۹ هزار دانش‌آموز یزدی در طرح ملی نجات آب
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابجا از معلمان
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابه‌جا از معلمان