Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@16:44:13 GMT

راهیان نور به شاد می رود

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۷۲۰۳۷

راهیان نور به شاد می رود

رئیس سازمان بسیج دانش‌آموزی گفت:درصدد هستیم تا حرکت راهیان نور را به جریان برنامه‌های پرورشی تا پایان سال تحصیلی جاری اضافه کنیم.

به گزارش ایسنا، مجتبی باستان که در ششمین نشست قرارگاه راهیان نور سپاه و بسیج که با حضور مسئولان آموزش و پرورش و بسیج دانش‌آموزی برگزار شد با گرامیداشت اولین سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی  توضیح داد: امروز حاج قاسم سلیمانی یک اسم نیست بلکه یک مکتب و یک مدرسه درس آموز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جوهره این مکتب و این مدرسه دو مؤلفه اصلی دارد؛ اول ولایت‌مداری و دوم ایستادگی و مقاومت. همه ما باید کمک کنیم تا این ولایت‌مداری و این ایستادگی و مقاومت را به نسل کودک و نوجوان که آینده سازان این مملکت هستند منتقل کنیم و برای ترویج آن برنامه ریزی کافی و وافی و لازم را داشته باشیم.

باستان خاطرنشان کرد: جریاناتی در کشور در صدد دلسرد کردن مجموعه آموزش و پرورش هستند. آنها می‌گویند جریان آموزش به کندی پیش می‌رود، یا امر پرورش در آن جایگاهی ندارد. من باید اعلام کنم که جریان آموزش و پرورش به لطف دوستان ما در وزارت آموزش و پرورش خیلی خوب اداره می‌شود و وزیر و مجموعه همکارانشان برنامه ریزی بسیار خوبی دارند.

رئیس سازمان بسیج دانش‌آموزی گفت: به لطف الهی، درصدد هستیم تا حرکت راهیان نور را به جریان برنامه‌های پرورشی تا پایان سال تحصیلی جاری اضافه کنیم.

وی با اشاره به راه اندازی اردوهای راهیان نور مجازی برای دانش‌آموزان سراسر کشور ، افزود: در این رابطه یک دستورالعمل کلی همراه با دستورالعمل‌های اجرایی به استان‌ها ارسال خواهد شد تا انشاالله بتوانیم با استفاده از ظرفیت‌های «سامانه شاد» از اول بهمن ماه تا ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۰ اردوهای راهیان نور دانش‌آموزی را در فضای مجازی داشته باشیم.

  باستان خاطرنشان کرد: ما در معاونت پرورشی وزارت آموزش و پرورش و سازمان بسیج دانش‌آموزی در صدد این هستیم تا با تجمیع ظرفیت‌ها و تعامل و هم افزایی با یکدیگر بخشی از فرهنگ ایثار و شهادت را به نسل کودک و نوجوان و حتی خانواده‌های آنها معرفی کنیم.

وی گفت: در حوزه پرورشی نیز برنامه‌هایی همچون جشنواره «علمدار» که اختتامیه آن طی روزهای اخیر در جوار مرقد حاج ‌قاسم‌ سلیمانی برگزار شده است گواه این مدعاست. ۱۲۰ اثر ارزشمند در حوزه‌های مختلف به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده بود که این نشان از زنده بودن و پویایی جریان پرورش در دستگاه آموزش و پرورش ما دارد.

انتهای پیام
 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: راهيان نور دانش آموزان بسيج مکتب حاج قاسم بسیج دانش آموزی آموزش و پرورش راهیان نور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۷۲۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای آموزش و پرورشی که سرپا نیست

مجتبی مرادی؛ حکومت‌ها اگر بتوانند از سلاح و موشک و بمب دست بردارند، از آموزش و پرورش نمی‌توانند صرف‌نظر کنند، چون ایده‌ها، الگو‌ها و مدل‌هایی از کمونیستی‌ترین وضع تا سکولاریسم و لیبرال دموکراسی و اسلام دارند که با قوای نظامی امکان نهادینه‌کردنِ آن‌ها وجود ندارد، پس ناگزیرند روی قوای ذهنی کار کنند تا نظام حکومتی و بلکه اجتماعی‌شان از هم نپاشد و نسل‌های بعدی همچنان به نظم مطلوب و برساخته‌ی حکومت پایبند باشند. از همین روست که گزینه‌ی آموزش اجباری در بسیاری از ممالک هست، حال آن که سربازی اجباری نیست.

انصاف این است که جمهوری اسلامی ایران اصلِ سیِ قانونِ اساسی‌اش را که رایگان بودنِ آموزش و پرورش است مراعات کرده، به علاوه تغییرات پی‌در‌پی نظامِ آموزشی، فارغ از آثار و نتایجش، خود گواه دیگری بر اهمیتِ آن و دغدغه‌ی نظام است.

امروز دیگر با یک حسابِ سرانگشتی معلوم می‌شود که دخل و خرج این سازمان عریض و طویل با هم نمی‌خواند و فقط با تقسیم رقمِ بودجه بر کارکنانش مشخص می‌شود هشت‌اش گروِ نه است. هزینه‌ی مدرسه‌سازی و نگه‌داری ساختمان‌ها و مراکزِ آموزشی خود قوز بالا قوز است. تجهیز مدارس به ضروریات روز گاهی به خیالبافی می‌ماند وقتی هنوز مدارسِ کپری داریم.

اگر تحریم‌ها برداشته شود و نفتِ ۱۵۰ دلاری بفروشند و دستِ دولت و حاکمیت پر باشد، می‌تواند به آزمون و خطاهایِ آموزشی پرورشی‌ ادامه دهد که به احتمالِ زیاد کم‌ترین عوارضِ آن حیف و میلِ بیت‌المال خواهد بود، همین الان آمار‌های رسمی از افتِ شدیدِ تحصیلی و عدمِ رغبت در دانش‌آموز و احتمالا معلم حکایت دارد.

دو چیز ثابت است:

۱. نظام در زمینه‌ی آموزش و پرورش دغدغه دارد.

۲. به هیچ وجه آن را رها نمی‌کند.

دو چیز روشن است:

۱. آموزش و پرورش اگرچه نمرده است، اما سرپا هم نیست.

۲. آموزش مثل هر امر دیگری متناسب با عصر و زمانه‌اش تغییر می‌کند و ابعاد و وجوهِ تازه‌ای می‌یابد.

پیشنهادها:

۱. آموزش مقطع ابتدایی اجباری شود، هزینه‌های آن تمام و کمال به عهده‌ی دولت باشد.

۲. نصفِ هزینه‌ی تحصیل در مقطع راهنمایی از خانواده‌ها گرفته شود و نصفِ دیگر را دولت تأمین کند.

۳. هفتاد درصد هزینه‌ی تحصیل در مقطع متوسطه را والدین و سی درصد دیگر را دولت بپردازد.

۴. نظامِ تربیت‌معلم، مثلِ دانش‌سراها، بعد از مقطع راهنمایی با جدیت احیا و فعال شود.

۵. دانش‌آموزان پس از پایانِ مقطع راهنمایی و با نظارت دولت جذبِ کارگاه‌ها، کارخانه‌ها و مراکزِ تولیدی شوند تا هم ضمن کارآموزی و کارورزی پس از چهار سال نیروی تخصصی کار آماده باشد. بیمه و حقوق حداقلی هم ضروری است.

۶. معافیت‌ها و مشوق‌های مالیاتی و سرمایه‌گذاری برای بخش خصوصی در نظر گرفته شود تا به تدریج و در حالت ایده‌آل نیمی از امر آموزش را عهده‌دار شود. مدارسِ خصوصی یکی از مهم‌ترین ابزار‌های ارتقای آموزش و کاستنِ از بار دولت است.

۷. با فعال شدن بخشِ خصوصی ماجرایی تحتِ عنوان خیرین مدرسه‌ساز و ساختمان‌سازی‌های بیهوده متوقف شده، کمک‌های داوطلبانه‌ی مردمی مستقیما به خزانه‌ی آن برسد.

۸. مدرک‌گرایی که آفت و ضد ارزش است برچیده شده، دانشگاه‌های دولتی به حداقل ممکن برسد (مثلا حداکثر بیست دانشگاه) و بقیه‌ی آموزش عالی به بخش خصوصی سپرده شود تا افراد با هزینه‌ی شخصی و در صورت تمایل در آن مراکز ادامه تحصیل دهند.

دیگر خبرها

  • معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است
  • ۴ سالن ورزش دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • چهار سالن ورزشی دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • ۱۰ مدرسه تنکابن هوشمند سازی شده است
  • برای آموزش و پرورشی که سرپا نیست
  • هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند