Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@02:16:28 GMT

دانش ‌آموزی از شاد، در تل نوشاد

تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۱۶۲۱۷

دانش ‌آموزی از شاد، در تل نوشاد

آغاز مهر تحصیلی در فضای مجازی اهمیت تکمیل و تقویت زیرساخت اینترنت پر سرعت در کشور را نشان داد زیرا این بستر به وسعت هزاران مدرسه و دانشگاه برای آموزش در روزهای شیوع کرونا  نقش آفرینی کرد.

در این شرایط روزانه شاهد انتشار اخبار و تصاویری هستیم که دشواری کودکان و جوانان منطقه شهری یا روستایی خاص در دستیابی به اینترنت برای تحصیل را به نمایش می‌گذارد، عکس‌هایی که گاه از فراز کوه‌ها و تپه‌ها و گاه از خیابان‌ها و پشت دیوار خانه‌ها برداشته می‌شوند تا پرچم مطالبه‌گری ‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چندی پیش تصویر و نوشته‌ای از روستاهای تل حاج نوشاد و قلعه کهنه شهرستان جم بوشهر منتشر شد که ۶ دانش‌آموز را با لباس فرم مدرسه در خیابان نشان می‌داد و زیر آن نوشته شده بود: «دردسر دانش‌آموزان جمی؛ دانش آموزان روستای تل حاجی نوشاد و قلعه کهنه شهرستان جم استان بوشهر به دلیل آنتن دهی ضعیف تلفن همراه برای حضور در برنامه شاد آواره خیابان‌ها هستند! کسی هم پاسخگو نیست».

این عکس و نوشتار مربوط به آن، بهانه‌ای شد تا در گفت و گو با مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر به بررسی زیر ساخت‌های اینترنت در روستاهای استان بوشهر بپردازیم.

دسترسی به اینترنت برای ۳۸۲ روستای بالای ۲۰ خانوار جمعیت فراهم است

علی سملیان در ابتدا در باره اینترنت روستای تل حاجی نوشاد گفت: اعزام تیم فنی به تل حاجی نوشاد و بررسی اینترنت این روستا  نشان داد، پوشش اینترنت ایرانسل نسل سوم به صورت کامل و اینترنت نسل چهارم در برخی از مناطق این روستا برقرار است و سرویس اینترنت همراه اول آن نیز بزودی فراهم می‌شود.

او پس از این توضیح، در شرح پوشش اینترنت در روستاهای سراسر استان بوشهر بیان کرد: دسترسی به اینترنت برای ۳۸۲روستا از ۴۰۶ روستای بالای ۲۰ خانوار جمعیت بوشهر فراهم شده‌است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر ادامه داد: در زمان حاضر ۳۶۶ روستای بالای ۲۰ خانوار بوشهر دارای پوشش اینترنت نسل سوم یا چهارم هستند و ۳۸۲ روستا سرویس اینترنت ثابت یا سیار دارند.

به گفته سملیان موضوع تکمیل و بهبود سرویس اینترنت پرسرعت بر بستر تلفن همراه در روستاهای استان بوشهر که از این خدمات برخوردار نبودند نیز در دست طراحی و اقدام است.

اکنون ۹۵ درصد از روستاهای استان بوشهر پوشش ارتباطی دارند و سلمیان می‌گوید: برای سهولت دسترسی روستائیان به اینترنت است که با همین هدف توسعه شبکه‌های ارتباطی روستاها در دستور کار اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان قرار دارد.

او اعلام کرد: بر اساس طرح خدمات عمومی اجباری روستایی (USO) بستر لازم برای دسترسی بیشتر روستاییان بوشهری ایجاد شده‌است طوریکه تا کنون ۵۹۹ روستا سرویس مکالمه صوت ثابت و سیار و ۵۷۲ روستا امکان مکالمه تلفن دارند.

حضور ۸۹ درصدی دانش‌آموزان بوشهری در شبکه شاد

اما نباید و اینگونه ‌هم نیست که تحصیل و آموزش برای کودکان و نوجوانان روستاهایی که در آن خبری از نت نیست متوقف شده یا معطل بماند، روستاهایی که بیشتر به دلیل جمعیت بسیار کم در اولویت ایجاد زیرساخت اینترنت قرار نگرفته‌اند یا راه صعب‌العبور آنها و نبود راه مناسب مانع از راه‌یابی دکل‌ها به آن شده‌است.

پیش از این علیمراد کرمی مدیرکل آموزش و پروش استان بوشهر گفته بود ۳۵ درصد از دانش‌آموزانی که امکان دسترسی به آموزش مجازی ندارند از زیرساخت‌ اینترنت در محل زندگی خود محرومند و مساله ۶۵ درصد باقی‌مانده نداشتن گوشی هوشمندیا تبلت است.  

به گفته رئیس کارگروه شاد اداره کل آموزش و پرورش بوشهر تنها ۱۱ درصد از دانش‌آموزان بوشهری عضو شاد نیستند، بیشتر دانش‌آموزانی که ۳۵ درصد از ۱۱ درصد دور مانده از قافله شاد را تشکیل می‌دهند روستاییانی هستند که به دلایل بیان شده راه صعب‌العبور و جمعیت اندک اینترنت ندارند، اما آموزش در روزهای کرونا به صورت تلفیقی از حضوری و مجازی آغاز شد و ادامه یافت، 

عبدالرضا بندری به خبرنگار ایرنا گفت: در روستاهایی که مدارس کمتر از ۲۰ دانش‌آموز دارند، به دلیل فضای کافی کلاس‌ها به صورت حضوری در سالن مدرسه یا کلاسی با فاصله دو متری بین دانش‌آموزان برگزار می‌شود.

او بیان کرد: در مجموع ۲۲۵ هزار و ۲۷۹ دانش آموز در استان بوشهر تحصیل می‌کنند که ۸۹ درصد از آنها در برنامه شاد عضو هستند و سر کلاس‌های مجازی می‌نشینند.

رئیس کارگروه شاد اداره کل آموزش و پرورش بوشهر گفت: روستاهایی که به سبب نداشتن راه هموار از زیر ساخت‌های مخابرات بی‌بهره مانده و دانش‌آموزان آن امکان استفاده از آموزش مجازی را ندارند بیشتر در شهرستان‌های دشتستان، کنگان و عسلویه هستند.

بندری ادامه داد: اما این روستاها تعداد دانش‌آموزان کمی دارند و کلاس‌های آنها در 2 یا 3 کلاس ۵ تا ۶ نفر برگزار می‌شود و امکان رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی میسر است.

باز به تل حاجی نوشاد برمی‌گردیم که بهانه خبری این گزارش را فراهم آورد تا دسترسی دانش‌آموزان روستایی به اینترنت و آموزش مجازی بررسی شود.

آنطور که رئیس کارگروه شاد اداره کل آموزش و پرورش بوشهر می‌گوید در بازدید حضوری به همراه مدیر آموزش و پرورش شهرستان جم از این روستا دریافته است، اینکه مدرسه این روستا تنها ۱۳ دانش‌آموز دارد و کلاس‌های آن در سالن مدرسه به صورت حضوری برگزار می‌شود و دفتر حضور و غیاب دانش‌آموزان در مدرسه نیز گواه این گفته است.

به گفته بندری و به نقل از مدیر آموزش و پرورش جم، این دانش آموزان برنامه شاد را نصب کرده‌اند و محتواها را از این شبکه برای خود دانلود می‌کنند که حتی اگر آنتن دهی نیز ضعیف باشد این امر خللی در تحصیل آنها ایجاد نمی‌کند.

اگر از تل حاجی نوشاد و قلعه کهنه گذر کنیم دستیابی دانش‌آموزان ابتدایی و متوسطه به آموزش به عنوان رکنی از قانون اساسی در روزگار کرونا نیز همچنان با استحکام پا برجا و پایش دسترسی به آن ضروری است.

برچسب‌ها اینترنت بوشهر توسعه روستایی شبکه شاد دانش‌آموزان آموزش مجازی پروندهٔ خبری شبکه آموزشی شاد کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اینترنت بوشهر توسعه روستایی شبکه شاد دانش آموزان آموزش مجازی اینترنت بوشهر توسعه روستایی شبکه شاد دانش آموزان آموزش مجازی اخبار کنکور آموزش و پرورش استان بوشهر آموزش مجازی دانش آموزان کل آموزش دانش آموز اداره کل کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۶۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ سالن ورزش دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است

به گزارش خبرنگار مهر، علی اسماعیلی ظهر دوشنبه در آئین گرامیداشت هفته مقام معلم اظهار کرد: در سایه تلاش جهادی عناصر تعلیم و تربیت و همه معلمان و مربیان، شاهد اتفاقات خوبی در استان بودیم.

وی تصریح کرد: ارتقای مناطق آموزش و پرورش استان زنجان در رتبه‌بندی کشوری از جمله دستاوردهای مهم است؛ به طوری که یکی از مناطق استان ۲۷۰ پله جابه‌جایی داشت.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان ابراز کرد: در خروجی امتحانات نهایی در سال گذشته رتبه ۱۱ کشوری را کسب کردیم که سال‌های قبل در جایگاه ۲۰ تا ۲۱ قرار داشت.

وی با اشاره به اینکه توسعه و گسترش رشته‌های فنی و مهارتی از برنامه پیش‌بینی شده وزارت متبوع بیشتر است، افزود: در سال گذشته شاهد رشد ساخت و ساز مدارس بودیم و بر این اساس اداره نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس ۲۱۷ کلاس را تحویل آموزش و پرورش داد.

اسماعیلی ارتقای برنامه‌های فرهنگی و تربیتی را از دیگر اقدامات آموزش و پرورش برشمرد و گفت: در شرایط تربیتی به وجود آمده، اردوگاه‌ها و توسعه فضاهای تربیتی مورد توجه قرار گرفته و باعث شده فضای حاکم در مدارس متفاوت شود.

وی با بیان اینکه کسب رتبه‌های علمی، فرهنگی، قرآنی و المپیاد جهش مناسبی داشته است، خاطرنشان کرد: یک دانش‌آموز در شهرستان خدابنده از مدارس عادی راهی مسابقات المپیاد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان در مورد توسعه فضاهای ورزشی عنوان کرد: ۵۰ درصد فضاهای روباز و سالنی افزایش یافته و ۲۰ زمین چمن افتتاح شده و چهار سالن ورزشی در آستانه بهره‌برداری است.

وی با تأکید بر اینکه توجه به سلامت دانش‌آموزان در همه ابعاد مورد توجه آموزش و پرورش است، یادآور شد: توزیع شیر بعد از ۱۰ سال وقفه پیگیری شد و زنجان جزو نخستین استان‌هایی بود که با تأمین اعتبار قرارداد لازم را منعقد کرد.

اسماعیلی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بیان کرد: این سند منشأ بروز و ظهور تحول علمی و فرهنگی در مدارس است و برای اجرایی‌سازی آن همگام با سیاست‌های وزارت متبوع تلاش خود را به‌کار می‌گیریم.

کد خبر 6098057

دیگر خبرها

  • ۴ سالن ورزش دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • دورهمی دانش آموزان و دبیران ۲۹ سال پیش در میبد
  • برپایی نمایشگاه مشاغل دانش‌آموزی زارچ 
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • ۱۶۵ دانش آموزخبرنگار در اردبیل دوره های آموزشی را سپری می کنند
  • طرح ملی سواد آبی در یزد ۳ ساله شد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • رقابت دانش‌آموزی «کیدکد» با حمایت روبیکا برگزار شد
  • جشنواره دانش‌آموزی فرهیختگان جوان ۱۹ اردیبهشت آغاز به کار می‌کند/ ایجاد شبکه پژوهشی قوی و منسجم در بخش دانش‌آموزی
  • هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند